Rólunk

A Modul Art Academy független művészeti szabadiskola Budapesten. A 2015-ben alapított iskolánk programjaival lehetőséget nyújtunk valódi művészeti élményen keresztül a kreatív képességek ápolására.

Kiváló művészoktatók és kidolgozott oktatási tematikák a garancia, hogy hallgatóink rövid idő alatt látványos eredményeket érnek el. 

Oktató videóinkat elsődlegesen azzal a céllal hoztuk létre, hogy azok számára is elérhetőek legyenek művészeti programjaink, akiknek nincs lehetőségük személyesen részt venni műtermi kurzusainkon vagy egy konkrét témában elmélyültebb technikai ismereteket szeretnének elsajátítani.

A művészeti tevékenységekben teljesen kezdőknek és amatőr művészek számára is ajánljuk – korhatár nélkül!

Kiváló művészoktatók és kidolgozott oktatási tematikák a garancia, hogy hallgatóink rövid idő alatt látványos eredményeket érnek el. Az elméleti és technikai ismeretek, módszerek átadása mellett  támogatjuk a tanfolyamok résztvevőit a kreatív és művészi látásmódjuk szélesítésében. Igény szerint az önálló alkotótevékenységhez külön programok keretében nyújtunk egyéni támogatást.

Modul rendszerünk biztosítja, hogy hallgatóink érdeklődésük, előképzettségük és szabad idejük szerint válasszanak műtermi kurzusokat, melyeket alkalomszerűen vagy tudatosan egymásra építve is elvégezhetnek.

Aktuálisan elérhető műtermi kurzusokról ITT tájékozódhat!